وي هدف از اين کار را مطالعه فرهنگي محوطه مناره شمس تبريزي ذکر کرد.
وي درخصوص نحوه انجام مطالعات گفت: کار پژوهش مشتمل بر اجراي 5 گمانه آزمايشي در اطراف مناره شمس تبريزي متمرکز شده بود که در اندازه 2/2 متر بوده است.
وي همچنين در مورد مدارک بهدست آمده گفت: ماحصل تلاش دستيابي به مدارک سفالي متنوع و مختلفي از دورههاي اسلامي است که با تکنيک متنوعي ساخته شده و مربوط به ادوار مختلف است.
حيدري اضافه کرد: براساس مطالعات انجام گرفته بر روي قطعات سفالي، قديميترين اين نمونهها مربوط به دوره سلجوقي تا دوره معاصر است و همچنين قطعات متنوعي از کاشيهاي لعابدار و قسمتهايي از شواهد معماري نيز از اين محل بهدست آمده است.
مدير پژوهش سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجانغربي از ديگر يافتههاي هيأت پژوهش را گورهايي ذکر کرد که حداقل مربوط به 3 دوره مختلف است.
او اضافه کرد: اين گورها از ديدگاه مطالعات باستانشناسي توسط آقاي فروزانفر مورد مطالعه قرار گرفته و نمونهبرداريهاي جامعي از اسکلتها و همچنين ساير مواد فرهنگي انجام شده است.
حيدري در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: نتايج اوليه اين کاووش تا چند ماه آينده به پژوهشکده باستانشناسي ارسال و در اختيار علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
M/116
انتهای پیام/